Portaiden huoltopaketti All-Inclusive

Kaikki tarvittava Polarstep-puuaskelmien kunnossapitoon.

134,90 149,00  sis. alv. 24 %

Huoltopaketin sisältö

Päivittäinen huolto

Muista, että hankaavat materiaalit, kuten hiekka, pöly ja kura ovat suurin uhka öljyvahalla käsitellylle puupinnoitteellle. Hiekka ja kura joutuvat mattojen ja kengänpohjien alle aiheuttaen pinnan nopean kulumisen. Paras suoja tätä vastaan on imuroida säännöllisesti.

Pölynimurilla tehtävä imurointi on tehtävä varoen, jotta siitä ei muodostu naarmuja puupinnoitteeseen. Jos käytät harjaa porrasaskelmien lakaisemiseen, varmista, että harja on pehmeä.

Porrasaskelmia ei tule koskaan pyyhkiä märällä rätillä. Porrasaskelmat tulee pyyhkiä ainoastaan hieman kostealla, nukkaamattomalla liinalla!

Tahrojen poisto

Pienet tarhrat tulee poistaa tuoreeltaan hieman kostealla (nihkeällä) liinalla/mopilla ja kuivataan kuivalla liinalla/mopilla. Lisäksi paikat, joissa kävellään paljon voidaan haluttaessa puhdistaa tällä tavalla joka päivä. Tämä poistaa tehokkaasti kosteuden ja lian.

Suuremmat nestemäärät tai lika puhdistetaan kostealla liinalla/mopilla ja pienellä määrällä pesuainetta. Puhdista lian kohta ja pyyhi se kostealla liinalla. Älä koskaan puhdista kaikkia portaan askelmia tällä tavalla, sillä pesuaine voi jättää askelmiin kalvokerroksen, joka tekee pinnoitteesta himmeämmän.

Puhdistetun kohdan annetaan kuivua vähintään 20 minuuttia.

Kulumat

Öljyvahatun askelman puhdistaminen voi tuoda pinnan kulumat näkyviin. Mahdollinen lika puhdistetaan ensin Intensive Cleaner -puhdistusaineella pyyhkimällä. Älä hinkkaa liian voimakkaasti, sillä se voi aiheuttaa kulumajäljen öljypintaan. Tämän jälkeen puhdistettuun kohtaan levitetään hoitoöljyä nukkaamattomalla liinalla pyyhkimällä.

Naarmut

Pintanaarmuja voi kevyesti hangata puhdistustyynyllä. Hangattu kohta puhdistetaan tarvittaessa Intensive Cleaner -puhdistusaineella. Tämän jälkeen levitetään hoitoöljyä nukkaamattomalla liinalla pyyhkimällä sitä naarmuuntueeseen kohtaan.

Jos naarmuja jää edelleen näkymään, lisätään hoitoöljyä toisen kerran.

Lisätiedot

Öljysaippuan sävytys

Tummille askelmille, Vaaleille askelmille

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.