Askelmanmittaus­työkalu

Askelmanmittaustyökalulla mittaat helposti askelmien mitat myös monimuotoisimmista askelmista.

Askelmanmittaustyökalu on ilmainen askelmien tilauksen yhteydessä! Saat edun lisäämällä mittaustyökalun ostoskoriin ja käyttämällä kuponkikoodin ”ilmainenmittalaite”!

69,90  sis. alv. 24 %

Askelmien mittatyökalu on oiva työkalu askelmien mitoitukseen

Suosittelemme askelmien mitoitukseen Askelmien mittaustyökalua. Askelmamittarilla saat kätevästi mallinnettua vanhan askelman mitat ”kulmapisteet” ja siirrettyä ne uudelle askelmalle.

Voit tehdä aluksi askelman mitoituksen pahville tai vanerille. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta tuo lisäturvaa jos teet asennusta ensimmäisiä kertoja.

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.