Saarniaskelma

Porrasaskelmat puusta tehtynä ovat tyylikkäät. Aidosta saarniset porrasaskelmat kestävät hyvin käytössä ja antavat portaille näyttävän ja tyylikkään ilmeen.

79,90 329,90  sis. alv. 24 %

Uudista portaasi aidoilla saarniaskelmilla

Portaiden pinnoitus jalopuuaskelmilla mahdollistaa portaiden uudistamisen nopeasti, helposti ja edullisesti.

Polarstep-askelmilla toteutettuna porrasremontti on ainutlaatuisen nopea ja ketterä. Remontissa vanhat porrasaskelmat saavat päälleen uuden, laadukkaan ja kestävän jalopuupinnoitteen.
Asukasystävällisen ja kustannustehokkaan menetelmän ansiosta vanhat ja kuluneet portaat saadaan kunnostettua ja kaunistettua erittäin nopeasti ja kokonaan ilman portaiden käyttökatkoa.

Remonttimenetelmä sopii lähes kaikille porrastyypeille, oli portaiden materiaali sitten puuta, metallia tai betonia.

Työstämme Polarstep-saarniaskelmat 8 mm:n paksuisesta saarnesta. Saarni on kova puumateriaali ja se kestää hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Lisätiedot

Saarnen sävytys

Nordic Dark Grey, Nordic Silver Grey, Nordic Ultra Black, Nordic Ultra White, Nordic White

Askelman syvyys

300 mm, 595 mm

Askelman leveys

1000 mm, 1200 mm, 1300 mm, 1450 mm, 1800 mm

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.