Pohjoismainen tapa uudistaa portaat – vihdoin myös laadukkaalla tuotteella!

Portaiden pinnoitus päälle liimattavilla askelmilla on ollut Ruotsissa ja Norjassa suosittu sekä laajalti käytetty tapa remontoida portaat jo 90-luvulta saakka.

Suomessa tapa on alkanut yleistymään viime vuosina ja saavuttanutkin jo suuren suosion ekologisuutensa ja nopeutensa vuoksi – vanhoja portaita ei tarvitse purkaa eikä portaat ole poissa käytöstä remontin takia yleensä päivää pitempään!

Tutkittuamme yleisesti käytettyjä tuotteita portaiden pinnoittamiseen, jouduimme huomaamaan, ettemme olleet tyytyväisiä olemassa olevaan tarjontaan.

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Pian saimme huomata, että tarvetta laadukkaalle puuaskelmalle oli huomattavasti laajemmin, mitä itse pystyimme porrasremontteja toteuttamaan. Haluammekin nyt tuoda Polarstep-puuaskelmamme kaikkien laatutietoisten saataville!

Olliver Juujärvi

Stepfix Oy

Huoltamalla pidennät askelmiesi elinkaarta

Huoltamalla askelmiasi säännöllisesti, pidennät niiden elinkaarta olennaisesti. Lue lisää ja tilaa huoltotuotteet.

Tutustu portaiden huoltoon