Intensive Cleaner -puhdistusaine

Intensive Cleaner on puhdistusaine, jolla öljyvahatut porrasaskelmat saa puhtaaksi ennen huoltokäsittelyä tai naarmujen korjausta. Tämä puhdistusaine ei ole tarkoitettu säännölliseen siivoamiseen tai päivittäiseen käyttöön.

39,90  sis. alv. 24 %

Käyttöohje

Sekoita 75 ml Intensive Cleaner puhdistusainetta 10 litraan haaleaan veteen.

Kasta liina tai moppi seokseen ja kierrä kuivaksi. Liina tai moppi ei saa olla märkä, vaan kostea.

Porrasaskelmat pyyhitään kostealla liinalla tai mopilla. Liina tai moppi kastetaan seokseen säännöllisesti puhdistuksen aikana.

Käytä puhdasta ja nukkamatonta pölymoppia tai mikrokuitumoppia. Vältä lankamopin käyttöä, koska sitä on vaikea kiertää riittävän kuivaksi.

Älä käytä Intensive Cleaner puhdistusainetta muiden puhdistusaineiden kanssa.

Pakkauskoko 0,5 litraa.

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.