Wax & Clean -öljysaippua puuaskelmille

Puhdistus- ja hoitoaine öljyvahatuille porrasaskelmille säännölliseen käyttöön. Wax & Clean -puhdistusaine puhdistaa ja ylläpitää porrasaskelmia, ilman että alkuperäinen vahapinta kuluu. Hoitoaine jättää pinnalle kevyen hoitavan suojan. Stepfix-porrasaskelmat voi puhdistaa kuukausittain Wax & Clean -puhdistusaineella.

24,90 29,90  sis. alv. 24 %

Käyttöohje

Lisää 200–300 ml Wax & Clean -puhdistusainetta 10 litraan vettä. Lue ohjeet pakkauksesta ennen käyttöä.

Käytä puhdasta ja nukkamatonta pölymoppia tai mikrokuitumoppia. Vältä lankamopin käyttöä, koska sitä on vaikea kiertää riittävän kuivaksi.

Veteen sekoitettua Wax & Clean – puhdistusaine voidaan suihkuttaa moppiin suihkepullolla tai kastamalla moppi liuokseen ja kiertämällä moppi kuivaksi. Suihkepullolla voidaan lisäksi suihkuttaa hieman liuosta puhdistettavaan kohtaan. Varo levittämästä liikaa!

Pyyhi askelmat tasaisesti. Askelman ei tule olla märkä eikä liuosta tule jäädä makaamaan askelmalle. Mikäli liuosta on askelmissa liikaa (lätäkköjä), kuivaa se välittömästi mopilla.

Toista tarvittaessa toimenpide.

Anna puhdistetun pinnan kuivua vähintään 20 minuuttia.

Lisätiedot

Öljysaippuan sävytys

Tummille askelmille, Vaaleille askelmille

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.