Väritön öljyvaha puuaskelmille

Öljyvaha syvempien naarmujen paikkaamiseen.

Vesting-öljyvaha on puupintojen käsittelyyn tarkoitettu korkealuokkainen öljyvaha. Öljyvahalla voi huoltaa ja korjata syvempiä, öljypinnan läpäisseitä naarmuja.

24,90  sis. alv. 24 %

Öljyvaha suojaa puuta, ja tekee sen että pinta on likaa ja vettä hylkivä. Öljyvahaa on saatavilla värittömänä tai sävytettynä.

Korkealaatuinen öljyvaha syvempien naarmujen paikkaamiseen

Vesting-öljyvaha on puupintojen käsittelyyn tarkoitettu korkealuokkainen öljyvaha. Öljyvahalla voi myös käsitellä syvempiä, öljypinnan läpäisseitä naarmuja.

Naarmuuntunutta kohtaa voi kevyesti hangata puhdistustyynyllä (esimerkiksi Scotch Brite). Hangattu kohta puhdistetaan tarvittaessa Intensive Cleaner puhdistusaineella. Älä hankaa liian voimakkaasti, sillä se voi aiheuttaa kulumajäljen öljypintaan. Anna kuivua.

Öljyttävän pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Öljyvahaa levitetään puhtaalla nukkaamattomalla liinalla pyyhkimällä vahingoittuneeseen kohtaan. Pinta jätetään öljyvahasta kosteaksi, mutta ei märäksi. Ylimääräinen öljyvaha pyyhitään pois.

Kuivumisaika (kosketuskuiva) lämpötilasta ja ilmanvaihdosta riippuen 12-24 tuntia. Huomaa: lopullisen kovuuden öljyvaha saa vasta 2-3 viikon kuluttua.

Öljypinnan vahingoittaneet naarmut voivat vaatia ammattilaisen apua.

Mikäli öljyvahalla on tarkoitus huoltaa/korjata naarmuja tms, niin öljyvaha täytyy olla sama öljyvaha, millä alkuperäinen käsittely on tehty!

Pakkauksen koko 250 ml.

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.