Puuaskelman huoltoöljy

Huoltoöljy hoitaa porrasaskelmaa ja ylläpitää öljyvahan pintaa. Öljyvahattu porrasaskelma tulee olla likaa ja vettä hylkivä, jotta se pysyy kunnossa.

49,90  sis. alv. 24 %

Mikäli askelman pintaan tarttuu lika tai neste imeytyy, on aika suorittaa huoltokäsittely huoltoöljyllä.

Ennen askelmien huoltokäsittelyä suosittelemme, että askelmat puhdistetaan Intensive Cleaner -puhdistusaineella. Huoltokäsittely suositellaan tehdä 1–2 kertaa vuodessa porrasaskelmien kulutuksen tasosta riippuen.

Hoitoöljy öljyvahatuille porrasaskelmille

Hoitoöljyä suositellaan käytettäväksi 2–4 kertaa vuodessa porrasaskelmien kulutuksen tasosta riippuen. Hoitoöljy hoitaa porrasaskelmaa ja ylläpitää öljyvahan päälipintaa.

Porrasaskelmat puhdistetaan ensin Intensive Cleaner -puhdistusaineella. Lue ohjeet pakkauksesta ennen käyttöä.

Hoitoöljy levitetään puhtaalla nukkaamattomalla liinalla pyyhkimällä. Pinta jätetään hoitoöljystä kosteaksi, mutta ei märäksi. Ylimääräinen hoitoöljy pyyhitään pois. Anna porrasaskelmat kuivua vähintään 6 tuntia.

Valitse huoltoöljyn sävy huollettavan askelman mukaan – tummille askelmille Pure ja vaaleille White.

Pakkauksen koko 1 litra.

Kuinka monta askelmaa minun tulee tilata portaisiini?

Katso mitoitusohjeemme!

Polarstep-puuaskelmat

Porrasaskelmat työstettynä kestävästä jalopuusta

Työstämme Polarstep-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Suomalaisen suunnittelutyön tulos

Markkinoilla olleilla askelmilla emme saaneet tuotettua portaikkoa, jonka laatutaso olisi aidosti suomalaiseen vaatimustasoon ja yrityksemme kriteereihin sopiva.

Jouduimme siis ottamaan tuotannon omiin käsiimme ja tehdä muutakin kuin puolivalmista – tästä syntyi tuotteemme, josta voimme olla aidosti ylpeitä: vain puun parhaista osista koottu, täyspuinen askelma.

Vain puun parhaat osat

Askelmamme ovat aitoa massiivijalopuuta, jotka toteutetaan kksisauvaisena vain puun parhaista osista.

Nopeampi ja ekologisempi tapa uudistaa portaat

Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan – ylimääräiseltä materiaalihävikiltä vältytään eikä remontti häiritse asumista.